ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: NovelTech @ Mobile World Congress 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

NovelTech @ Mobile World Congress 2014

Noveltech-mwc-badge300x268.png


Μια εταιρεία από το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης στη "Μέκκα" των τηλεπικοινωνιών

 

Ηράκλειο, 21 Μαρτίου 2014

 

Η NovelTech, μέλος του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης που δραστηριοποιείται στον χώρο της ανάπτυξης λογισμικού για Web & Mobile εφαρμογές, συμμετείχε και φέτος με την ελληνική αποστολή και υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ (Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας), στη μεγαλύτερη και πιο δημοφιλή ετήσια έκθεση για την κινητή τηλεφωνία.

Το φετινό Mobile World Congress (www.mobileworldcongress.com) πραγματοποιήθηκε στην Βαρκελώνη από τις 24 έως και τις 27 Φεβρουαρίου 2014 αγγίζοντας ρεκόρ επισκεψιμότητας σε σύγκριση με πέρυσι. Οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 80.000 και οι εκθέτες τους 1.800 στον τεράστιο συνεδριακό χώρο Fira Gran Via, συνολικής έκτασης 98.000 τ.μ.. Με το σύνθημα "Challenge Accepted" και βασική επιδίωξη την ανάδειξη της καινοτόμου και εξωστρεφούς Ελλάδας, περισσότερες από 35 επιχειρήσεις-μέλη του ΣΕΚΕΕ, συμμετείχαν με ενιαίο περίπτερο στην «παγκόσμια γιορτή των ασύρματων επικοινωνιών».

Στο πλαίσιο της έκθεσης η NovelTech παρουσίασε την εφαρμογή Travel & City Guide η οποία προσέλκυσε το ενδιαφέρον και τη διάθεση για μελλοντική συνεργασία αρκετών εταιρειών του εξωτερικού.

Πρόκειται για μία πλατφόρμα η οποία παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση για Δήμους, Περιφέρειες, Επιμελητήρια, Εμπορικούς Συλλόγους, Τουριστικά γραφεία, Αεροπορικές και Ακτοπλοϊκές εταιρείες ή οποιασδήποτε μορφής οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στον χώρο της τουριστικής προβολής και των υπηρεσιών. Αποτελεί μια συνολική πρόταση τουριστικής και πολιτιστικής προβολής, η οποία συνδυάζει πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας (ιστοσελίδα, κινητό, tablet) και μπορεί να προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη και να εξασφαλίσει την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους χρήστες της.

Ήδη είναι διαθέσιμες οι σχετικές εφαρμογές του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου για το Ηράκλειο και του Δήμου Χανίων, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται άλλα δέκα (10) έργα ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Για τη NovelTech
Η NovelTech ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2005 στο Ηράκλειο Κρήτης, και είναι μέλος του Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης, στους χώρους του οποίου έχει τα γραφεία της.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο των mobile & web applications/services. Στην παρούσα φάση είναι σε εξέλιξη η ανάπτυξη δικτύου συνεργατών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για την προώθηση των προϊόντων της εταιρείας

 

NOVELTECH-CITY-GUIDE-EN.jpg